¿QUIÉNES SOMOS?

¡Hola! Olemme La Taperían ylpeät omistajat, Jaime Ysern ja Antti Ketonen. Yhteinen, pitkäaikainen haaveemme on ollut päästä toteuttamaan espanjalaista tapaskulttuuria Suomessa. La Taperíassa yhdistyy osaamisemme ja rakkautemme espanjalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin.

Jaime on kotoisin Madridista, joka on yksi Espanjan tunnetuimmista tapaskaupungeista. Suomessa Jaime on jo usean vuoden ajan jakanut espanjalaisen ruoan ilosanomaa maahantuomalla aitoja espanjalaisia herkkuja, ja samalla haaveillut omasta viinibaarista, jossa toteuttaa aitoa tapaskulttuuria.

Antti, joka tunnetaan parhaiten pitkästä urastaan Suomen iskelmätaivaan tähtenä, on espanjalaisen ruoan ja juoman intohimoinen ystävä. Antti rakastui eläväiseen tapaskulttuuriin heti ensimmäisen kerran Espanjassa vierailtuaan, ja on siitä saakka halunnut kokea samanlaisen ilmapiirin myös Suomessa.

Sana ’tapería’ tarkoittaa paikkaa, jossa tarjoillaan tapaksia, eli paikka, jossa ihmiset voivat tavata toisiaan ja nauttia elämästä hyvän viinin ja pienen purtavan äärellä. Tätä on La Tapería – meillä tunnet olevasi Espanjassa. Poikkea viinille tai ostoksille, nautit varmasti!

Jaime y Antti